Jornades Compartint Aprenentatges: Evidències Educatives i Experiències Inspiradores.

Els dies 26 i 27 de juny es varen dur a terme les Jornades Compartint Aprenentatges, organitzada a la finca pública de Raixa on s’hi compartiren experiències dels centres adscrits al CEP de Calvià, una taula rodona sobre l’ús de pantalles amb na Mar Bernard, Silvestre del Río i n’Ajo Monzó, presentada per na Teresa Bellido. A més, es feren ponències s’obre l’oralitat amb na Montserrat Vilà, evidències educatives amb en Juan Fernández i sobre la intel·ligència artificial i els seus usos a l’escola amb na Neus Lorenzo. També es va fer una ruta per la finca amb el Tomàs Vibot.

Volem donar les gràcies a tots els centres participants, als assistents, als ponents i a la finca pública de Raixa per cedir-nos l’espai.

Vos deixam aquí totes les presentacions.