Zona d’influència del CEP

El CEP de Calvià ofereix formació a 63 centres educatius d’Educació Infantil, primària, ESO, Batxiller i CEPA’s de 11 municipis de l’illa de Mallorca.

Els municipis que deixen de dependre del CEP de Palma i passen a formar part del CEP de Calvià són: Andratx, Banyalbufar, Bunyola, Calvià, Deià, Esporles, Estellencs, Fornalutx, Puigpunyent, Sóller i Valldemossa.

El present curs el CEP de Calvià té en marxa 35 formacions de diferents modalitats, FeC (Formació en Centres), FdC (Formació de Centres), FiC ( Formació Intercentres) i FA (Formació d’Àmbit).

Aquesta zona abans pertanyia al CEP de Palma. Des del llançament del pla Quadriennal de Formació del Professorat 2016/2020 les demandes de formació en centres varen créixer de manera exponencial. Per tal de donar una resposta adient a les demandes de formació dels centres es decidí crear un nou CEP per la zona de Ponent i així fou com va sorgir el CEP de Calvià.

Al setembre de 2018 es reuneix el nou equip d’assessores i es comença a treballar en les FeC i FiC de la nostra zona. Després d’un període de formació amb els companys del CEP de Palma, a principis de novembre ja s’obrin les noves oficines i es trasllada la seu del CEP de Calvià des de les dependències del CEP de Palma a les nostres.
Des d’aleshores estam a disposició dels centres educatius a la nostra zona de dilluns a divendres de 8:00h a les 15:00h.

Mapa de la Zona d’infliència