ZONA CEP CALVIÀ

Oficines del CEP de Calvià.

El CEP de Calvià neix el curs 2018/2019 per donar resposta a la demanda formativa dels centres educatius de la zona de ponent de la Illa de Mallorca.

 

Aquesta zona abans pertanyia al CEP de Palma. Des del llançament del pla Quadriennal de Formació del Professorat 2016/2020 les demandes de formació en centres varen créixer de manera exponencial. Per tal de donar una resposta adient a les demandes de formació dels centres es decidí crear un nou CEP per la zona de Ponent i així fou com va sorgir el CEP de Calvià.

Al setembre de 2018 es reuneix el nou equip d’assessores i es comença a treballar en les FeC i FiC de la nostra zona. Després d’un període de formació amb els companys del CEP de Palma, a principis de novembre ja s’obrin les noves oficines i es trasllada la seu del CEP de Calvià des de les dependències del CEP de Palma a les nostres.
Des d’aleshores estam a disposició dels centres educatius a la nostra zona de dilluns a divendres de 8:00h a les 15:00h.

LA ZONA

El CEP de Calvià ofereix formació a 63 centres educatius d’Educació Infantil, primària, ESO, Batxiller i CEPA’s de 11 municipis de l’illa de Mallorca.

Els municipis que deixen de dependre del CEP de Palma i passen a formar part del CEP de Calvià són: Andratx, Banyalbufar, Bunyola, Calvià, Deià, Esporles, Estellencs, Fornalutx, Puigpunyent, Sóller i Valldemossa.

El present curs el CEP de Calvià té en marxa 35 formacions de diferents modalitats, FeC (Formació en Centres), FdC (Formació de Centres), FiC ( Formació Intercentres) i FA (Formació d’Àmbit).